илюстрация: Антикорупционен фондБойко Борисов е дал 11 депутатски места на хора

...
илюстрация: Антикорупционен фондБойко Борисов е дал 11 депутатски места на хора
Коментари Харесай

Излезе нова скрита камера с Яне Янев: Пеевски е 100 % подчинен на Бойко

илюстрация: „ Антикорупционен фонд

Бойко Борисов е дал 11 депутатски места на хора на Делян Пеевски на последните избори на 4 април.

" За да може тия гласове на Движение за права и свободи да отидат при Борисов ".

Това твърди в запис със скрита камера, оповестен от „ Антикорупционен фонд “ някогашният народен представител Яне Янев.

Причината е, че по този начин гласовете отиват от Движение за права и свободи към ГЕРБ, изяснява Янев, като показва като един от тези депутате „ Марин Маринов, някогашния министър “. Вероятно става въпрос за неточност на езика и се приказва за някогашния началник на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. „ В момента Пеевски е 100 % зависещ на Борисов. С Доган всичко завърши “, споделя Янев.

Бившият народен представител и консултант на Бойко Борисов в битката с корупцията Яне Янев разкрива част от схемата кой на кого е зависещ действително в прокуратурата, антикорупционната комисия КПКОНПИ и профилирания съд при предходното ръководство. Това се вижда в новата серия на следствието на „ Антикорупционен фонд “ за задържането на предприемача Веселин Денков и опитите на партньорката му Ивайла Бакалова да го освободи от ареста. Записите, в които се изяснява връзката сред Борисов, Цацаров, Гешев и ръководителя на профилирания съд Георги Ушев, са направени със скрита камера.

След като е научил, че е сниман, Янев и изпратил до „ Антикорупционен фонд “ посредством юриста си експлицитен отвод да се бъде излъчен.

В един от записите излиза наяве, че Янев се е срещал със два пъти със Сотир Цацаров и даже го е предизвестил, че конюнктурата се трансформира. Цацаров дал отговор, че единствено поради него може да спомага за освобождението на Денков.

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР